Ev ve Ofis Tipi IP Kameralar

Evinizde ve ofisinizin içinde kullanabileceğiniz hızlı ve ekonomik çözümlerin sağlandığı kamera ve görüntüleme sistemleri ürünleridir. Bu ürün yelpazesinde kullanılan ürünler kapalı alanda 10-20mt  gece görüş sağlayan fiyat olarak ekonomik ve ihtiyaca göre DVR cihazı gerektirmeyen IP kameralar bulunur.

Profesyonel CCTV Kamera Sistemleri

Ofisler, alışveriş merkezleri, fabirkalar ve açık alan besi çiftlikleri gibi alanlarda 100mt gibi uzun mesafe gece görüş seçenekleri ile kullanılabilen kameralar kullanılarak ihtiyaca göre geniş açılı, otomatik odaklama özellikli gibi farklı lens seçimi yapılarak size özel çözümler oluşturulur.

Turnike ve Bariyerler

Tesislerinizde personel veya ziyaretçi geçişlerini kontrol altında tutmak amacı ile turnikeler günümüzde artık kullanılması zorunlu olan ürünlerin başında gelmektedir. Mekan özelliklerine göre tek ayaklı, çift ayaklı, oval yada köşeli tasarımlardan biri tercih edilebilir. Kamu ve özel otoparklarda yabancı araçların girişlerinin kontrol altına alınması,geçişlerin düzenlenmesi ve takip altına alınması için ise araç bariyerleri kullanılmaktadır.